Eclere rotunde :)

de AnyCostescu in Prajituri, 24 Noi 2012 | 8372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 500 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 7 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 2 budinci dr oetker de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 300 gr zahar
  • 500 gr frisca hulala
  • zahar pudra
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere rotunde :):

Cojile se prepara astfel:se fierbe apa cu uleiul si sarea,cand fierbe adaugam faina toata odata si amestecam

Se lasa la racit si dupa ce se raceste se adauga ouale unul cate unul...niciodata nu se adauga toate odata pt ca se inmoaie aluatul

Se pune aluatul intr-un pos si se pun forme in tava

Se coace la foc potrivit pana se rumenesc

Dupa ce se racesc se taie in jumatati

Intre timp se prepara budincilie cum scrie pe plic. e nevoie de 1litru lapte si 150gr zahar

Se bate si frisca hulala cu 150 gr zahar

Se umplu cojile mai intai cu budinca si apoi cu frisca

Ca decor eu am folosit zahar pudra si un "mot" de frisca

Din aceste ingrediente mi-au iesit 28 portii potrivite

Spor la treaba 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere rotunde :)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie